Explorer 8 sürprizleri keşfetmeye aday

Haber Giriş : 09 Şubat 2009 07:54, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Microsoft Explorer'ın yeni sürümü Internet Explorer 8'in dağıtım öncesi sürümü (RC1) Microsoft web sitesi üzerinden yayınlanmaya başladı

Windows Internet Explorer 8 RC1, alışılan arayüzü, internette gezinmeyi daha da zevkli kılan işlevleri, artırılmış güvenliği ve arama özellikleriyle öne çıkarken, kullanıcılara internette konforlu ve hızlı bir sürüş olanağı sağlıyor. Gelişmekte olan internet standartlarına (CSS 2.1, AJAX, vb.) kapsamlı bir destek veren tarayıcı, arka planda en son web teknolojilerini bir arada sunarak uygulama geliştirenlerin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor.

Microsoft'un Windows Live ürünleriyle zenginleştirdiği internet yaşam tarzına geniş bir pencere açan Internet Explorer 8 RC1, sunduğu teknoloji ve gelişmiş araçlarla kullanıcıların dünyayı farklı bir bakış açısıyla yeniden keşfetmesini sağlayacak.

Üst düzey güvenlik

Internet Explorer 8'in en önemli özellikleri arasında güvenlik, kişisel bilgilerin korunması, veri ve bilgilerin kontrol altında tutulabilmesi de yer alıyor. InPrivate Browsing, InPrivate Blocking ve güçlendirilmiş Delete Browsing History gibi özellikler, kullanıcıya dış müdahalelere karşı yüksek düzeyde güvenlik sağlıyor. Microsoft Windows Internet Explorer 8'de arama fonksiyonu, başta Microsoft Live Search, Yahoo ve Wikipedia olmak üzere İnternet'in en güçlü arama motorlarının olanaklarını bir araya getiriyor. Arama kutusunda ise aranan sözcükten birkaç harf yazar yazmaz ilgili öneriler beliriyor, seçilen bir öneri ile arama derhal başlatılabiliyor.

TARAF

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber