3 operatörün en son tarifeleri...

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 09 Şubat 2009 08:10, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

İşte numara taşınabilirliği ile kızışan piyasada 3 operatörün en son tarifeleri...

Numara taşınabilirliğinin hayatımıza girmesiyle ?cep?te yaşanan rekabet alevlendi. Birbirinden cazip tarifeler arasında kararsız kalan tüketiciler, şimdi bir de hangi operatörü seçmesi gerektiğini düşünmek zorunda...

Geçtiğimiz kasım ayı başında hayatımıza giren numara taşınabilirliği uygulamasıyla birlikte GSM operatörlerindeki rekabet farklı bir boyta ulaştı. Numara taşımasında daha fazla aboneyi çekebilmek için birbirinden cazip kampanya ve tarifeler üreten operatörler, sadece şebeke içinde değil diğer operatörler ve sabit hatlarla da konuşmayı uygun hale getirdi.

Bundan çok değil sadece birkaç yıl öncesine kadar abonelerinden diğer operatörleri aramak için 2 hatta 3 kat fazla ücret talep eden operatörler, bugün her yönü aramayı tek fiyata indirdi. Tüketiciler ise, birbirinden cazip kampanya ve yeni tarifeler karşısında seçim yapmakta oldukça zorlanıyor. Numara taşınabilirliği için öngörülen 6 günlük taşıma süresinin 23 saate kadar düşmesi de, tüketicilerin tarifenin yanı sıra operatörü de seçmesini gerektiriyor. 3 operatör de birbirinden cazip kampanyalarla adeta tüketiciler için çalışıyor.

Gökhan KARA/İSTANBUL

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber