Şener Eruygur'un eşi, şok ifadeler için konuşmadı

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 11 Şubat 2009 08:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şener Eruygur'un eşine ait olduğu iddia edilen internetteki ses kaydında, İstanbul 12 ve 14. Ağır Ceza mahkemeleri ile Eruygur'un hastalığı konusunda şok iddialar var.

İNTERNETTE video paylaşım siteleri ve haber portallarına düşen ve Ergenekon terör örgütü (ETÖ) zanlısı emekli Orgeneral Şener Eruygur'un eşi Mukaddes Eruygur'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında şok iddialar yer aldı. Mukaddes Eruygur, star'a ?Konuşmayacağım' açıklaması yaparken, konuşmanın diğer muhatabı olduğu iddia edilen GATA Beyin Cerrahisi Servis Şefi Kd. Albay Nusret Demircan, tüm aramalarımıza rağmen telefonlara çıkmadı.

?12 VE 14. AĞIR CEZALAR BİZDEN'

MUKADDES Eruygur'a ait olduğu öne sürülen ses kaydının son bölümünde İstanbul'daki iki ağır ceza mahkemesiyle ilgili şok iddialar yer alıyor. Hurşit Tolon'u ?delil yetersizliği'nden tahliye eden 12. Ağır Ceza Mahkemesi hakkında şok iddianın bulunduğu kayıtta Mukaddes Eruygur olduğu öne sürülen kadın ?Şimdi bu Zekeriya Öz (Ergenekon savcısı) 13. Mahkemede. İtirazlarımızı bunlar kapatıyor. 12. ve 14. Mahkemeler bizdenmiş' diyor.


Şener Eruygur'un eşinden akıl almaz itiraf: 12. ve 14. mahkeme bizden


YA TABURCU OLUNCA TUTUKLANIRSA!

ŞENER Eruygur'un eşi ile GATA Beyin Cerrahisi Servis Şefi Kd. Albay Demircan arasında geçtiği öne sürülen telefon konuşmasında ise Eruygur'un sağlık durumuyla ilgili iddialar yer alıyor. Demircan, Şener Eruygur'un hemen tahliye edilebileceğini ancak ETÖ kapsamında tekrar tutuklanabilir düşüncesiyle taburcu işlemini iptal ettirdiğini anlatıyor. Telefon konuşmasında Eruygur'un bazen hastanede bazen de evinde kaldığı anlatılıyor.

DOKTOR: TEK TAHLİL VE RÖNTGEN YOK

KAYITLARDA Albay Demircan olduğu iddia edilen sesin sahibi Şener Eruygur'a GATA'da hiçbir tedavi uygulanmadığını şöyle anlatıyor: Ne zaman fatura edilecek bu? Nasıl fatura edilecek? Bir tane kan testi gözükmüyor. Bir tane film gözükmüyor, bomboş yatıyor. Emekli Sandığı fatura edilirken ne olacak?' diyor. REMZİ KOPAR - ZAFER KÜTÜK

?Hanımefendi rüya görmüş'

YAYINLANAN ses kaydında Mukaddes Eruygur ?Ankara Barosu, İstanbul Barosu, İzmir Barosu hazırız biz dediler. (...) Sinan Aygün nasıl çıktı dedim. Sinan Aygün'ün yanında Hisarcıklıoğlu vardı dedi. Sizin arkanız nerde arkanız dedi bana...' diyor. Eruygur'un ?Biz hazırız dediler' iddiasında bulunduğu Ankara, İstanbul ve İzmir baroları, Ergenekon operasyonlarına karşı yaptıkları açıklamalarla dikkat çekmişlerdi. Bu üç baro değişik zamanlarda yaptıkları açıklamalarda ?Ergenekon operasyonlarının siyasi hesaplaşma olduğunu' iddia edip, insan haklarının ihlal edildiğini öne sürmüşlerdi.

BAROLAR TEPKİLİ

KAYITLARDAKİ iddialara cevap veren İstanbul Baro Başkanı Muammer Aydın, ?Hiçbir baro bir sanığın yakınını arayıp ?biz hazırız' demez. Böyle birşey mümkün değil. İstanbul Barosu olarak biz kesinlikle böyle bir şey yapmadık' dedi. Ankara Barosu olarak herhagi bir şekilede Mukaddes Eruygur'u aramadıklarını belirten Ankara Baro Başkanı Vedat Ahsen Coşar ise ?Hanımefendi rüya mı görmüş. Bizi hiçbir şekilde bağlamaz. Biz hiçbir şekilde böyle bir temas halinde olmadık. Kendisini de eşini de tanımam. Biz o tür işlerin içerisinde olmadık. Demek ki bir rüya görmüş' dedi.

Yayınlanan ses kaydının bulunduğu video görüntüsünde Şener Eruygur ile eşi Mukaddes Eruygur'un hastaneye giriş çıkış resimleri olduğu iddia edilen görüntüler de yer alıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber