Kılıçdaroğlu özel hayatını anlattı

Kaynak : CNN Türk
Haber Giriş : 14 Şubat 2009 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kılıçdaroğlu'ndan samimi açıklamalar: "Baştan açıklayayım. Eşim akrabam.

CHP'nin İstanbul'dan Belediye Başkan Adayı, CNNTURK'te Meral Okay ve Beyazıt Öztürk'ün sundukları 'Nası Yani?' programına konuk oldu..

İstanbul'la ilgili projelerini de anlatan Kılıçdaroğlu, dikkat çeken özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu:

"Baştan açıklayayım. Eşim akrabam. Hatta eşim benim yüzümden okuyamadı. Kendisi o zaman lisede öğrenciydi. Ben Maliye uzmanlık sınavını kazanmak üzereydim. Kendisi basın yayın yüksekokulunu kazandı Ankara'da. Benim sınavımdan sonra evlenmeye karar verdik ve o okulu bıraktı. Hala suçlanıyorum tabii..."

Çok sakinsiniz, kızınca nasıl olursunuz?

Kızdığım zaman konuşmam onu da en iyi eşim bilir...

Yaklaşan Sevgililer Günü'nde ne yapacaksınız?

Gazetelere ilan vermeyi düşünüyoruz. İstanbul aşkımız diye...

Eşiniz?

Ona da çiçek göndereceğim...

Kılıçdaroğlu: Kadir Bey kadar cazip değilim, herhalde

AKP'nin İstanbul Büyükşehir'den yeniden aday gösterdiği Kadir Topbaş'ın 'Namaz Öğreniyorum' isimli kısa filmde aldığı rol konusunda Kılıçdaroğlu'ndan esprili bir yanıt geldi.

Lise yıllarında 'Paydos' isimli bir piyeste rol aldığını anlatan Kemal Kılıçdaroğlu'na Beyaz: "Kadir Topbaş'ın eski bir filmi çıktı. Ekranlarda dönüyor. Sizde de böyle ilerleyen tarihlerde çıkar mı birşeyler o piyesin görüntüsü veya bir yerde şarkı, türkü falan söylerken?" diye sordu.

Kılıçdaroğlu, bu esprili soruya "Yo hayır çıkacağını sanmıyorum" dedi. Bu arada lafa giren Beyaz, "Çıkarsa burada çıksın bir de bize nasip olsun diye söylüyorum" şeklinde bir espri yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanıtı da esprili oldu: "Kadir Bey kadar herhalde çok cazip bir insan değilim. Kadir Bey daha cazip olsa gerek."

Meral Okay da "Hayır olur ya bir düğünde falan gaza geldiniz, bir türkü söylüyorsunuz falan, çıkmaz mı? diyerek espriye devam etti. "Yok Hayır" diyen Kılıçdaroğlu, "Türkü sever misiniz?" sorusuna da "Türkü çok severim, özellikle Sabahat Akkiraz'ı. Olağanüstü bir ses" yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu'nu terleten şarkı

Bu arada Onur Akın'ın kendisi için yaptığı şarkıyı ilk dinlediğinde ter içinde kaldığını ifade ederek "Güzel bir şey tabi ama şunu da söylemeden edemiyorum; müziği dinledik ve 2 gün sonra da seçim müziği olarak basına lanse edeceğiz. Tabi 'Kılıçdaroğlu, Kılıçdaroğlu' denilince ben ter içinde kaldım. Çok övgüye alışkın bir insan değilim. Ama güzel bir müzik" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber