MEB'de usulsüz atama iddiası

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 15 Şubat 2009 22:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Eğitim Sen, Milli Eğitim Bakanlığının; 28.06.2009 tarihinde yaptığı Fen, Sosyal Bilimler, Spor ve Anadolu Liselerine Öğretmen Seçme Sınavına katılmayan 6 kişinin bu okullara atamasını yaptığını iddia etti.

Milli Eğitim Bakanlığının internet sitesinde yer alan listeden kontrol yapılabileceğini belirten Türk Eğitim Sen " Yazılı sınava ve mülakata girmediği halde Anadolu Lisesi İngilizce branşına ataması yapılan öğretmenler şunlardır: Zübeyde Oğuz (Zonguldak İ.M.K. B. Anadolu Öğretmen Lisesi), Zeynep Güler (Ordu Anadolu Öğretmen Lisesi), Şerif Hasan Demirci (Bursa-Mustafakemalpaşa Anadolu Öğretmen Lisesi).
Ayrıca mülakat sınavına girmediği halde ataması yapılan İngilizce öğretmenleri de aşağıdadır: Serkan Gökalp (Mersin-Erdemli Anadolu Öğretmen Lisesi), Şenol Tekin (Balıkesir Anadolu Öğretmen Lisesi ).
Şenol Kublay isimli öğretmen yazılı sınavına girmediği halde mülakat sınavına çağrılmış ve ataması da Manisa-Demirci Anadolu Öğretmen Lisesi'ne İngilizce öğretmeni olarak yapılmıştır." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber