Flaş! Turgut Altınok, adaylıktan çekildi

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 17 Şubat 2009 07:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yerel seçimler yaklaştıkça siyaset dünyasında da üst üste sürprizler ortaya çıkıyor. Ankara Belediye Başkanı Gökçek ile anlaşamadığı bilinen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, aday olmayacağını açıkladı. Bu gelişmeye Altınok'un internete düşen özel görüntülerinin neden olduğu iddia edildi.


Turgut Altınok, AKP Keçiören Belediye Başkan adaylığından çekildi. Altınok, AKP'de krize yol açan istifasını, istediği isimlerin belediye meclis üye listelerine konmaması üzerine aldığını açıkladı

AKP'de Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok depremi yaşandı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le arası bozuk olan Altınok dün Keçiören Belediye başkan adaylığından çekildi.

Adaylıktan çekilme nedeni olarak ise belediye meclis üye listelerinin belirlenmesinde yaşanan sıkıntı gösterildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile bir süredir sorun yaşayan Altınok dün Keçiören Belediye Başkan adaylığından çekildi.

Yazılı açıklama yaptı

Altınok yaptığı yazılı açıklamada ?Keçiören Belediye Meclis üye listelerinin belirlenmesinde yaşanan sıkıntı nedeniyle AKP Keçiören Belediye Başkan adaylığından çekildiğini? duyurdu.

AKP Genel Merkezi'nde dün yapılan toplantıda Ankara için belediye meclis üyelikleri belirleme çalışması yapıldı. Hem Gökçek'in hem de Altınok'un katıldığı toplantıda Altınok'un istediği isimlerin çizildiği öğrenildi.

Altınok iddiaları yalanladı

İstediği isimlerin listeye konmamasına sinirlenen Altınok'un ise adaylıktan çekilme kararı aldığı öğrenildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylık başvurusu yapan Altınok, aday gösterilmeyerek tekrar Keçiören adayı yapılmıştı. Bu nedenle de Altınok bir süredir yönetime kırgın ve kızgındı.

Turgut Altınok, Milliyet'in, kendisine görüntülü bir kasetle şantaj yapıldığı yönündeki haberleri sorması üzerine, söz konusu iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber