CHP Belediye başkan adayı istifa etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Şubat 2009 18:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya - CHP Karatay Belediye Başkan Adayı İbrahim Dişçi ve yaklaşık 500 üyenin partilerinden istifa ederek DSP'ye katıldıkları bildirildi.

CHP Karatay İl Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, Dişçi ve partililerin yanı sıra DSP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vejdi Çınar ve DSP Karatay Belediye Başkan Adayı Eşref Köse de katıldı.

CHP'den adaylığının kesinleşmesinden bugüne kadar seçimler için çalıştığını ifade eden Dişçi, "Ben ve İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi ve son 1 ayda partiye üye yaptığımız yaklaşık 500 kişi CHP'den istifa ederek DSP'ye üye olduk. DSP adayı Vejdi Çınar'a destek vereceğiz ve seçim bürosu bundan sonra DSP seçim bürosu olarak kullanılacak" dedi.

Demokrasinin bir uzlaşma zemini olduğunu belirten Vejdi Çınar, şunları kaydetti:

"Bu seçim uzlaşmacı olanların kazanacağı bir seçimdir. İbrahim arkadaşımız dürüst, seviyeli ve nitelikli bir arkadaşımızdır. Kendisiyle daha önce çalışamadığımız için büyük üzüntü duyuyorum. İbrahim Dişçi, bundan sonra DSP Karatay İlçe Başkan Yardımcısı görevini yürütecek. Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçildiğimiz zaman da Dişçi, Belediye Başkan Yardımcılığına getirilerek Konya'nın sağlık sorunlarına çözüm üretecek."

Seçim bürosundaki CHP poster ve bayrakları indirilip yerine DSP bayrakları asıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber