Kayıp liseli 3 kız İstanbul'da bulundu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 25 Şubat 2009 13:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde okula gitmek için evden çıkan ve bir daha dönmeyen lise öğrencisi 3 kız, İstanbul'da bulundu. 3 arkadaş, girdikleri bunalım nedeniyle Alanya'dan uzaklaşmak istediklerini söyleyerek, bugün evlerine döneceklerini söyledi.

Alanya'da pazartesi günü sabah okula gitmek için evden çıkan 16 yaşındaki Tuğba Aydoğdu, 15 yaşındaki Melek İri ve 15 yaşındaki Aylin Denizaşan, evlerine dönmedi. Çocuklarının okula da gitmediğini öğrenen aileler, Saray Polis Merkezi'ne gelerek kayıp bildiriminde bulundu. Aylin Denizaşan'nın annesi Hülya Türkcan, kızının eşyalarını karıştırırken Abdullah adlı birinin cep telefonu numarasını buldu ve aradı, kısa süren konuşma sonucunda kızların İstanbul'da olduğu anlaşıldı. Ancak bir daha aynı numaraya ulaşılamadı.

Aileler kızlarını bulmak için çaba gösterirken 3 arkadaş ailelerini arayarak iyi olduklarını ve döneceklerini söyledi. 3 genç kız Alanya'daki yaşantılarından bunaldıklarını, Alanya'dan kısa süreli uzaklaşma istediklerini söyledi. ?Sizinle bir problemimiz yok sadece biraz bunaldık ve gezmek istedik? diye konuşan kızlarına ılımlı yaklaşan aileler, Tuğba Aydoğdu, Melek İri ve Aylin Denizaşan'ı Alanya'ya dönmeye ikna etti.

3 arkadaşın bugün havayolu ile Antalya'ya oradan da Alanya'ya gelecekleri belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber