Eli sopalı okul müdürüne bir dava daha

Haber Giriş : 13 Aralık 2004 05:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde adı 'Dayakçı Müdür'e çıkan A.H.S., hakkındaki ikinci dayak olayı ile yine gündeme geldi. Öğrencisini dövdüğü iddiasıyla hakkında açılan soruşturma süren lise müdiresi hakkında, bir başka öğrencisini dövdüğü iddiasıyla bir soruşturma daha başlatıldı.

Öğrenci Batuhan Ünlütürk'ün babası Cengizhan Ünlütürk, yaptığı açıklamada, Çaycuma Lisesi 2. sınıfında okuyan oğlunun, sınıfta gürültü yaptığı gerekçesiyle müdire A.H.S. tarafından dövüldüğünü iddia etti.

Çocuğunu okula dayak atılması için değil eğitim görmesi için gönderdiğini ifade eden baba Ünlütürk, ''Milli Eğitim ve Emniyet Müdürlüğü'ne şikayet dilekçesi verdim. Çocuğumun dudağı patlamış, hastanede vücudunda 'darp, cebir izi' olduğuna dair rapor verildi. Müdire hanım, şikayetten vazgeçmemiz için çocuğuma olur olmaz nedenlerle disipline vererek baskı yapmaya çalışıyor'' diye konuştu.

HAKARET VE TOKAT

Batuhan Ünlütürk de arkadaşıyla şakalaştığı sırada müdirenin sınıfa girdiğini, kendisine ve arkadaşına tokat attığını iddia ederek, ''Daha sonra bizi odasına çağırdı. Hakaret ederek yüzüme yumruk attı. Durumu gören arkadaşımı, şahitlik yapmaması için başka bir nedenle disipline vermiş'' dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen, ''İddialar konusunda çalışma başlatılmıştır'' dedi. A.H.S. ise açıklama yapmak istemedi

akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber