Garanti'den 'Ekonomik Canlandırma Paketi'

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Mart 2009 15:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İSTANBUL - Garanti Bankası, müşterilerinin ihtiyaçlarını ve ekonomik konjonktürü dikkate alarak hazırladığı "Ekonomik Canlandırma Paketi"ni kullanıma sundu.

Garanti'den yapılan açıklamaya göre, tüketiciler paket kapsamında, yüzde 1,19 faizle bireysel kredi kullanabiliyor, düşük dosya masrafı avantajından yararlanabiliyor. Ekonomik Canlandırma Paketi, içerdiği Türkiye'nin en kapsamlı işsizlik sigortası sayesinde, işsiz kalınması durumunda kredi geri ödemesinde yaşanacak olası sorunları da ortadan kaldırıyor. Kredi kullanan müşteriler aynı zamanda market harcamalarında 3 kat bonus kazanıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, "Şartları en avantajlı bireysel krediyi arayan müşterilerimiz için tasarladığımız Ekonomik Canlandırma Paketi'yle, bu zor günlerde piyasalara bir canlılık getirmenin yanı sıra müşterilerimize moral vermeyi amaçladık. Pakette yer alan işsizlik sigortası sayesinde, 'İşsiz kalırsam kredi borcumu nasıl öderim?' korkusunu da ortadan kaldırdık. Pakete, özellikle kriz nedeniyle ihtiyaçlarını ertelemek zorunda kalan tüketicilerin

yoğun ilgi göstereceğini düşünüyoruz" dedi.

Ekonomik Canlandırma Paketi'nin tanıtımı için ilginç bir yaklaşımla, ABD Başkanı Barack Obama'nın, kendisine benzeyen bir oyuncu tarafından canlandırıldığı reklam kampanyası da hazırlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber