Yazıcıoğlu, memleketinde gövde gösterisi yaptı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Mart 2009 08:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memleketinde gövde gösterisi yaptı: 29 Mart'ta başarılı olursak iktidara yürürüz

Büyük Birlik Partisi (BBP), Sivas'ın Şarkışla ilçesinde büyük bir miting düzenledi. Şehir turu atarak alana gelen Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu, 'Başbakan' sloganlarıyla karşılandı. Yazıcıoğlu, buradaki konuşmasında yerel seçimlerin, partisi için sıçrama taşı olacağını söyledi.

Başta Sivas olmak üzere seçime girdikleri birçok yerde başarılı olacaklarını ifade eden Yazıcıoğlu, "İddia ediyorum, seçimi alacağımız yerlerde model projelerle örnek olacağız. Başarılı olursak iktidara yürürüz." dedi.

Yazıcıoğlu, memleketi Sivas'a karayolu ile geldi. Şarkışla ilçesine gelişinde yaklaşık bin araçlık konvoyla karşılandı. Yazıcıoğlu, konuşmasına birlik ve beraberlik vurgusu yaparak başladı. Hedefinde hiçbir parti ve adayın olmadığını belirten Yazıcıoğlu, "Hepsi benim kardeşimdir." dedi. Anadolu insanının iktidar olabilmesi için yola çıktığını vurgularken, yerel seçimlerde hemşehrilerinden destek istedi. Çocukluk yıllarını geçirdiği Şarkışla'nın Elmalı köyünde yaşadıklarını anlatan Yazıcıoğlu'nun gözleri doldu.

Çocukluğunda köylerinin yanından geçen tren ile at üstünde yarıştığını ve her seferinde teknolojiye yenildiğini söyleyen Yazıcıoğlu, şimdi de siyasette seçim barajına yenildiğini ifade etti. Yerel seçimlerin, partisi için bir sıçrama tahtası olacağının altını çizerken, seçime girdikleri yerlerde başarılı sonuçlar alacaklarını kaydetti. Türkiye'nin birçok yerinde aday gösterdiklerini hatırlatan Yazıcıoğlu, ancak Diyarbakır'ı bunların dışında tuttuklarını söyledi. Bilinçli olarak Diyarbakır'da aday göstermediklerine vurgu yapan Yazıcıoğlu, terör örgütü PKK'nın ekmeğine yağ sürmek istemediklerini ifade etti.

Muhsin Yazıcıoğlu, seçimi kazanacakları bütün yerlerde 'şeffaf süreç' ve 'büyük aile projesini' hayata geçireceklerini aktardı. Yazıcıoğlu, proje hakkında bilgi verirken, belediye hizmetlerinin vatandaşların görebileceği bir şeffaflıkta olacağını, ihalelerin 'BBG evi' gibi vatandaşlar tarafından izlenebileceğini dile getirdi.

İsmail Yıl

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber