Bakan Faruk Çelik: Başbakan dahil, koltuklara yapışmış insanlar değiliz

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 09 Mart 2009 18:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Işıl ARSLAN - Bülent DEĞİRMEN / BURSA

BURSA'da seçim gezilerini sürdüren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Orhaneli İlçesi'nde çeşitli açılışlara katıldı. Orhaneli'nde üst geçit açılışında kesilmesi için getirilen boğayı azad eden Bakan Çelik, yaptığı konuşmada ?Başbakan dahil bizler koltuklara yapışmış insanlar değiliz? dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, seçim bölgesi Bursa'da bugün dağ ilçelerine giderek açılış törenlerine katıldı. Orhaneli ilçesinde 1 milyon TL'ye mal olan Kocasu Köprüsü'nün açılışını yapan Bakan Çelik, ilçede yapımı tamamlanan üst geçit için kurban edilmek için getirilen boğayı azad etti. Orhaneli Belediyesi tarafından satın alınan iki hafriyat kamyonunun hizmete sokulması törenine katılan Faruk Çelik, Belediye Meydanı'nda toplanan 200 kişilik vatandaş topluluğuna hitap etti.

Memlekette, politikacının çok siyasetçinin az olduğunu söyleyen Çelik, ?Seçim zamanı gelirler, bol keseden atarlar. Bazıları da gelir adam gibi siyaset yapar. Ne diyorsa onu yapar. Bizler, Başbakan dahil koltuklara yapışmış insanlar değiliz. Biz hizmet için geldik. Dediğimizi yaptık. Söylenip yapılan hizmet hizmettir. Aldatıp, söyleyenlerin yaptığı hizmet değildir. Fiziken yorgun ama sizlerden aldığımız oyların hakkını verdiğimiz için mutluyuz? dedi.

Bakan Faruk Çelik, daha sonra AKP Belediye Başkan Adayı İrfan Tatlıoğlu'nun seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber