SP adayından evlendirme vaadi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mart 2009 18:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Saadet Partisi (SP) Batman Belediye başkan adayı Ahmet Çiftçi, göreve geldiğinde yoksul kişileri evlendireceğini vaat etti.

"Seçildiğim takdirde her sene 100 yoksul ve imkanı olmayan çifti evlendireceğim." diyen Çiftçi, bu sayede işleri kesat giden kuyumcuların rahatlayacağını belirtti.

Batman'daki kuyumcu esnafını partililerle beraber gezen Çiftçi, tüm dünyada baş gösteren ekonomik krizle beraber Batman esnafının çok büyük sıkıntılar çektiğini ifade ederek, Batman ekonomisini ayakta tutan kuyumcuların durumunun içler acısı bir halde olduğunu vurguladı.

Kuyumcuların sorunlarını dinleyen Çiftçi, "Belediyecilikte sosyal sorumluluk anlamında bir yükümlülük var. Bu kapsamda Batman piyasasının rahatlaması ve kuyumcuların da bir nebze olsun kendilerine gelmeleri amacıyla Belediye Başkanlığı görevine geldiğim vakit her sene 100 yoksul çifti evlendireceğim." diye konuştu.

Kuyumculardan altının alış ve satış fiyatı hakkında bilgi alan Ahmet Çiftçi, "Yastık altındaki para ve altınlar son günlerde kuyumcularda bozduruluyor. Kuyumcular sadece alıcı konumundadır. Piyasada deyim yerindeyse yaprak kımıldamıyor. Evlilikler de bu yüzden azaldı." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber