Dört ilde okullar tatil

Haber Giriş : 16 Aralık 2004 00:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GİRESUN

Giresun'da, etkili olan kar yağışı nedeniyle ilköğretim okullarında eğitime yarın ara verildi. Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ve köylerdeki ilköğretim okullarında; Tirebolu İlçesi'ne bağlı köy okullarında, Çanakçı, Doğankent ve Eynesil ilçelerinde ise tüm okullarda eğitime yarın ara verildiği belirtildi. Çanakçı, Doğankent ve Eynesil ilçelerinde eğitime bugün de ara verilmişti.

RİZE

Rize'nin İkizdere İlçesi'nde 2 gün, Güneysu, Kalkandere, Hemşin, Çayeli ve Çamlıhemşin ilçelerinde ise yarın eğitime ara verildi. Alınan bilgiye göre, yoğun kar yağışı nedeniyle Rize merkezin ardından Güneysu, Kalkandere, Hemşin, Çayeli, Çamlıhemşin ilçeleri ve bağlı köyler ile Pazar İlçesi'ne bağlı köylerdeki okullarda eğitime yarın ara verildi. İkizdere İlçesi'nde ise tüm okullarda eğitime yarından itibaren 2 gün ara verildi. Rize merkez ve bağlı köylerinde yarın eğitime ara verilmişti.

TRABZON

Trabzon merkez, Hayrat, Vakfıkebir, Akçaabat ilçelerinde yarın, Tonya İlçesi'nde ise yarından itibaren 2 gün eğitime ara verildi. Milli Eğitim İl Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışının etkili olduğu merkez, Hayrat, Vakfıkebir, Akçaabat ilçeleri ve bağlı köylerde eğitime yarın ara verildiğini söyledi. Sandıkçı, Tonya İlçesi'nde ise tüm okullarda eğitime yarından itibaren 2 gün ara verildiğini belirtti. Trabzon'un Tonya, Hayrat ve Vakfıkebir ilçelerindeki okullarda eğitime bugün de ara verilmişti.

İha, Milliyet


ORDU

Ordu Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun, yoğun kar yağışı nedeniyle Ordu'da okulların iki gün süreyle tatil edildiğini açıkladı.

Uzun, dün gece başlayan ve sabaha kadar devam eden aşırı kar yağışı sonucu tüm ilçelerde özellikle köy yollarının ulaşıma kapandığını, bu sebeple öğrencilerin okula geliş ve gidişlerinde zorluklarla karşılaşmamaları için tüm okulların Çarşamba ve Perşembe günleri olmak üzere iki gün süreyle tatil edildiğini duyurdu.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber