PTT çalışanına saldırı iddiası

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Mart 2009 16:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'daki Konyaaltı PTT Merkez Müdürlüğünde görev yapan gişe memurunun kadına, bir süre önce işlemini yaptığı kadın abonenin kalemle ve tırnaklayarak saldırdığı iddia edildi.

PTT'de 15 yıldır çalışan, Konyaaltı Merkez Müdürlüğünde görevli Serpil Karabulut, fatura işlemini yaptığı Aslı F.Ö'nün bilgi vermesine karşın kendisinin yaptığı işlemi ısrarla anlamak istemediğini öne sürerek, abonenin kendisine tepki gösterdiğini ve küfür ederek kalem fırlattığını söyledi.

Abonenin yüzünü tırnaklayarak alın ve göz bölgesini yaraladığını öne süren Karabulut, kendisine olay nedeniyle 20 günlük ?iş göremez? raporu verildiğini kaydetti.

Yüzündeki yaraların kalıcı olabileceğini belirten Karabulut, aboneden şikayetçi olduğunu, konunun savcılıkta soruşturmasının devam ettiğini ifade etti.

Saldırıyı kınamak için Basın, Yayın, İletişim ve Posta Çalışanları Hak Sendikası (Haber Hak-Sen) Genel Başkanı İlhan Kaya, Genel Sekreter Ramazan Külcü ve gişe memuru Serpil Karabulut, Antalya Adliyesinin önünde basın açıklaması yaptı.

Haber Hak-Sen Genel Başkanı Kaya, PTT şubelerine yönelik soygun, hırsızlık ve saldırı girişimlerinin son bir yıldır arttığına dikkati çekerek, Konya ve İstanbul'da PTT'nin 6 çalışanının hayatını kaybettiğini söyledi.

PTT şubelerinde güvenlik sorunları yaşandığını, özel güvenlik görevlilerinin yetersiz olduğunu kaydeden Kaya, ?PTT şubelerindeki güvenlik sorunları aşılamıyor. Kurum çalışanları öldürülüyor ve saldırıyı uğruyor. Antalya'da üyemiz Serpil Karabulut da saldırıya uğramıştır. Kurum çalışanlarına yönelik her türlü saldırıyı kınıyoruz? dedi.

Yüzündeki yara izleri görülen Karabulut, gazetecilere, yüzünün saldırının ardından çekilen fotoğrafını gösterdi.

Olayla ilgili olarak cumhuriyet savcılığının adli, PTT'nin idari soruşturma yürüttüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber