Şahin: Helikopterin bulunamayışını siyasi malzeme yapmaları yanlış

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mart 2009 12:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- ADALET BAKANI MEHMET ALİ ŞAHİN:"DEVLETİN TÜM İMKANLARI KULLANILARAK ÇALIŞMALAR YAPILIYOR, HELİKOPTERİN BULUNAMAYIŞINI SİYASİ MALZEME YAPMAYI YANLIŞ BULUYORUM"

ÇAĞDAŞ YILDIRIM

ANTALYA - Adalet Bakanı Şahin, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin henüz bulunamamasından dolayı bunu siyasi malzeme olarak kullananları yanlış bulduğunu söyledi.

Seçim çalışmalarına Antalya'da devam eden Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun düşen uçağı ve Gazeteci Yazar Uğur Dündar'ın kendisi ve ailesi hakkındaki iddialarla ilgili açıklamada bulundu. Yazıcıoğlu'nun helikopterinin devletin tüm imkanlarıyla arandığını belirten Şahin, "En son bilgiye göre henüz düşen helikoptere ulaşılamadı. İçişleri Bakanımız düştüğü düşünülen yerleşim yerinde kendiside dahil takip edip denetliyor. İlk alınan bilgiler olumluydu.

En son durum nedir belli değil. Helikopter ve düştüğü tahmin edilen yerde devletin bütün imkanları seferber ediliyor. İnşallah kendileri sağ olarak bulunur. Dünya standartlarında teknolojimiz var. Gereği neyse yapılır. Kazaya ulaşılamaması üzücü ama TSK ve devletimiz elinden geleni yapıyor. Henüz bulunamamış olmasını siyasi malzeme olarak kulananları yanlış buluyorum" dedi.

- "DÜNDAR'IN, EŞİNİN TANIK YA DA SANIĞIN İDDİALARINDA ADININ YERALMASININ KENDİSİNİ ÜZMESİNİ ANLAYIŞLA KARŞILIYORUM"

Bakan Şahin, Uğur Dündar ve ailesi hakkındaki iddialara ise şöyle karşılık verdi: "Ben görülmekte olan davalarla ilgili açıklama yapmıyorum. Eşi ve ailesinin bir başka tanık veya sanığın iddialarında adının yer almasından dolayı kendisini üzmesini anlayışla karşılıyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber