'SGK çalışanları arasında ayrım yapılıyor'

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 26 Mart 2009 13:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KAYSERİ,

TÜRK Büro-Sen Kayseri Şube Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Muammer Öner, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) yöneticilerinin çalışanlar arasında ayrım yaptığını iddia etti.

SGK önünde sendika üyeleriyle birlikte açıklaması yapan Öner, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun her ilde bina, teknolojik altyapı, ilçelerde açılan Merkez Müdürlükleri'nin personel ve yetişmiş eleman gibi sorunlarının had safhaya ulaştığını belirtti. Muammer Öner şöyle konuştu:

?Kurum Başkanlığı'nda, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerinde çalışan memur arkadaşlarımız yarınlara ümitle bakmak yerine, endişe duymaktadır. Kurumu yöneten veya yönetmekte olduğunu iddia eden idareciler, çalışanlar arasında ayırım yapmakta, sendikalar arasında taraf olmakta, işaret buyurdukları sendikaya üye olmayan personeli sürgünle performans ödemesi yapmamakla, bazı kadroları vermemekle, sicillerini bozmakla tehdit etmektedir. SGK yöneticilerini son defa uyarıyoruz. Taleplerimiz dikkate alınmaz, gerekli tedbirler geliştirilmez, özellikle sendikal ayırım ve baskılara, tehditlere son verilmezse, her türlü demokratik tepkimizi göstereceğimizi ve meydana gelecek olumsuzlukların sorumlusunun SGK Yönetimi'nin olacağını kamuoyuna duyuruyoruz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber