Ücretsiz mezar yeri vaadi seçim kazandırdı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 08 Nisan 2009 12:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK,

ZONGULDAK'ta, muhtar adayı olduğu mahallede seçmene ücretsiz mezar yeri vaadinde bulunan Süleyman Sevindik, seçimi kazanarak muhtar oldu.

Yaklaşık 10 bin kişinin oturduğu nüfuslu Karaelmas Mahallesi'nin muhtarlığı için Celal Albayrak, Adem Biçer ve Ayhan Alp ile yarışan Süleyman Sevindik, seçmene ücretsiz mezar yeri tahsis etme vaadinde bulundu. Elvanpazarcık Beldesi'ndeki 4 bin kişilik mezarlık alanını mahalleliye tahsis edilmesini sağlayacağını söyleyen Sevindik, kimsesi olmayanların ücret alınmadan muhtarlık tarafından defnedileceğini vaat etti. Sevindik, seçim sonucunda 7 bin 107 seçmenden 1805'inin oyunu alarak en yakın rakibine 55 oy fark atarak seçimi kazandı. Dün mazbatasını alarak muhtarlık görevini Recep Şen'den devralan Sevindik, görev süresi içinde vaatlerini yerine getireceğini belirterek, şöyle dedi:

?Mahallemizin mezar yeri sorununu çözeceğim. Elvanpazarcık Beldesi'nde 4 bin kişilik mezarlık alanının, seçimden önce söylediğim gibi mahallemize tahsis edilmesini sağlayacağım. Bundan sonra ?Karaelmas sevdalısı' kardeşlerimizle birlikte Karaelmasımızı pilot mahalle yapmak için mücadele edeceğiz. Garibanları ve kimsesizleri ise belediye değil, muhtarlık olarak biz defnedeceğiz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber