Belediye başkanı bıçaklı saldırgandan ölü taklidi yaparak kurtuldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mayıs 2009 12:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Alanya ilçesi, İncekum Belde Belediyesi Başkanı Fahri Baysal, saat 02.30 sıralarında vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandı.

Ölü taklidi yapan belediye başkanı, saldırganın gitmesinin ardından kanlar içinde arabasına binerek, İncekum sağlık ocağı doktorunu arayarak yardım istedi. Ameliyata alınan Baysal'ın vücuduna 11 bıçak darbesi aldığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Antalya'nın Alanya ilçesi, İncekum beldesinin ormanlık kesiminde meydana geldi. Saat 02.30 sıralarında bıçaklı saldırıya uğrayan İncekum Belde Belediyesi'nin MHP'li Başkanı Fahri Baysal, kanlar içinde yere yığıldı. Ölü taklidi yaparak, saldırganın gitmesini bekleyen Baysal, daha sonra otomobiline binerek, İncekum Sağlık Ocağı doktorunu arayarak, yardım istedi.

Beldenin ormanlık kesimindeki bir alanı tarif eden Baysal'ın bildirdiği noktaya eşi ile birlikte ulaşan doktor, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Belediye Başkanı Baysal, daha sonra doktor ve eşi tarafından Başkent Hastanesi'ne getirildi ve hemen ameliyata alındı. Baysal'ın boğazında kesik olduğu, akciğeri ve safrakesesinin ise bıçak darbesiyle yırtıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili kısa bir açıklamada bulunan Başkent Hastanesi Başhekimi Cevahir Haberal, ameliyatın yaklaşık 1.5 saat sürdüğünü ve bizzat kendisinin de operasyona girdiğini belirtti. Haberal, "Başkan Baysal'ın vücudunda 11 bıçak darbesi bulunuyor. Operasyonun ardından kendisini yoğun bakım servisine aldık. Hayati tehlikesi devam ediyor" dedi.

Antalya'nın Alanya ilçesi, Okurcalar beldesi, B-400 Karayolu, Alarağan Kavşağı yakınlarında İncekum Belediye Başkanı Fahri Baysal'ı 11 yerinden bıçaklayan Fatih K. isimli zanlı yakalandı. Fatih K.'nın, Belediye Başkanı Fahri Baysal'ı bıçakladıktan sonra Alanya'ya gelerek Başkent Üniversitesi'nin 50 metre ilersinde bulunan Hacı İnce Apartmanı'nın 2. katında bir arkadaşının evine ev saklandığı ortaya çıktı. Fatih K.'nın saklandığı yeri tespit eden jandarma eve baskın yaptı.

Baskında Fatih K. ve evin sahibi Servet K. gözaltına alındı, evde yapılan aramada ise suç aleti bıçak ve esrar ele geçirildi. Fatih K.'nın saklandığı evin, Başkan Fahri Baysal'ın yaralı olarak getirilerek yoğun bakım ünitesine kaldırıldığı Başkent Üniversitesi ile arasında sadece 50 metre mesafe olması jandarma ve polisi şaşırttı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber