Ankara'da üniversite servis aracı kaza yaptı: 1 ölü, 13 yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mayıs 2009 12:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkentte iki öğrenci servisinin çarpıştığı kazada, 1 kişinin öldüğü, 13 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Eskişehir yolundan Ümitköy istikametine giden Durali Satılmış yönetimindeki Başkent Üniversitesi öğrenci ve öğretim üyelerini taşıyan 06 C 5472 plakalı servis otobüsü, Hacettepe köprüsü altında İlkay Oran idaresindeki 06 C 0969 plakalı başka bir servis minibüsüyle çarpıştı. Servis otobüsü daha sonra köprü duvarına çarparak yol üzerinde devrilerek durabildi.

Kazada, servis otobüsünde bulunan üniversite öğrencisi Özge Can Turna hayatını kaybetti. Daha önce öldüğü bildirilen diğer öğrencinin ise ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Servis otobüsünün şoförü Durali Satılmış ile otobüste bulunan Meltem Temelcan, Seda Demirörs, Gökhan Bölge, Selin Bakal, Özge Kurumlu, Burçin Gümüş, Kaan Delice, Emine Şahin, Ceren Özbek, Burak Kaşar, Ulaş Çelik ve Gülçin Türkay da kazada yaralandı.

Yaralılardan Meltem Temelcan, Gökhan Bölge ve Ulaş Çelik'in sağlık durumlarının ağır olduğu, diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Yaralılar, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Başkent Üniversitesi Hastanesi ve İbn-i Sina Hastanesinde tedaviye alındığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber