Topbaş: Metrobüs alımında yolsuzluk iddialarını ortaya atanlar hakkında yasal işlem başlatacağız

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2009 20:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'daki metrobüslerin alımına ilişkin yolsuzluk iddialarına cevap verdi. Topbaş, metrobüslerin İstanbul'un kazanımı olduğunu ve yapılan çalışmaların gayet normal olduğunu savundu.

İspanya'da düzenlenen Dünya Belediyeler Birliği toplantısı dönüşü Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda gazetecilere açıklamalarda bulunan Topbaş, metrobüs alımına ilişkin yolsuzluk iddialarına cevap verdi.

''Metrobüslerin yetkili firması çarşamba günü detaylı açıklamalar yapacak ve yasal haklarını kullanmak için adımlar atacak'' diyen Topbaş, kendilerinin de gerekli yasal haklarını kullanacaklarını söyledi.

Metrobüse ilişkin iddialarla gündemde kalmaya çalışanlar olduğunu iddia eden Topbaş, ''Biz konuyla ilgili resmi açıklamalarımızı yaptık. İddia edildiği gibi maalesef kamuoyunda hala gündemde kalmaya çalışanların gündemde kalma hevesine fırsat verecek bir takım şeyler yok. Ama maalesef üzülerek görüyoruz ki, halen gündemde kalmaya çalışanlar, ortaya bir takım laflar atıp arkasında durmaya çalışıyor. Burada bizim rahatsız olacağımız hiçbir sonuç yok. Burada yapılan çalışmalar gayet normal ve sonuçları itibarıyla İstanbul'un kazanımı." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber