Miniklere müdür ve başkan eziyeti

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 26 Mayıs 2009 19:44, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Ferah IŞIK- Ramazan ÇETİN

DENİZLİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, okul öncesi eğitimin gelişmesi ve yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği şenlik, 4, 5 ve 6 yaşındaki minikler için eziyete dönüştü. Öğrenciler ile velileri, 30 dereceye varan sıcaklıkta güneşin altında 1 saati aşkın süre bekletildi.

Okul Öncesi Eğitim Şenliği kapsamında, bugün saat 16.00'da, velileri ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Başöz'ün öncülüğünde Denizli Belediyesi önüne gelen minik öğrenciler, AKP'li Başkan Nihat Zeybekci'ye çiçek sunmak istedi.

Öğrencilerden bir temsilci ve bir öğretmenle birlikte Başkan Zeybekci'nin makamına çıkan Şube Müdürü Başöz bir türlü geri dönmeyince eziyet dolu dakikalar başladı. 30 dereceye varan hava sıcaklığında güneşin altında 1 saati aşkın bekleyen minik öğrenciler ile velileri yaşananlara isyan etti. Şube Müdürü Başöz ise Başkan Zeybekci'nin makamından ancak 17.10'da ayrılabildi. Denizli Belediyesi'nin önünde ayakta bekleyen öğrencilerin yorulduğu gözlendi. Şube Müdürü Mehmet Başöz, ?Programda bir aksama oldu, yürüyüş için geciktik? demekle yetindi.

1 saat geç başlayan şenlik yürüyüşü Denizli Valiliği önündeki Atatürk Anıtı'nda sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber