Yeni haftada hava nasıl olacak?

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 31 Mayıs 2009 17:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'de sıcaklık yeni haftanın ilk günlerinde daha da yükselecek, yağışlar da zayıflıyor ama haftanın ikinci yarısı yine yaz yağmurları bekleniyor. Bölgelerde beklenen hava:

İstanbul'da rüzgar sert, hava ara ara bulutlu olacak. Salı günü istanbul daha sıcak.

Ankara lodosla ısınıyor, salı, çarşamba başkent 30 dereceyi geçecek.

İzmir'de rüzgar iki gün kuzeyden esecek, salı yine lodos var.

Adana artık daha nemli ve bunaltıcı.

Bugün gölgede İstanbul 26, Bursa 27, Adana 34 derece

BÖLGE BÖLGE DURUM

Marmara'da poyraz sert esiyor. Bugün bulutlar da görülecek. Sıcaklık yeni haftanın ilk günlerinde daha da yükseliyor. Salı günü 30 ila 35 derece arasında sıcaklık olacak. Bugün ise Balıkesir ve Sakarya 30 derece.

İç Anadolu yazı yaşıyor, sıcaklık çarşambaya kadar artacak. Güneş de bolca parlıyor, sadece batısında ara ara bulut görülebilir. Sıcaklık İç Anadolu'da da salı, çarşamba 30 derece.

Ege'de iki gün karayel esecek ama kıyılarda sert, lodosla artan nem oranı da biraz düşüyor. Sıcaklık iç kesimlerde 27, kıyılarda 30 derece. Salı günü rüzgar yine güneye dönecek.

Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Akdeniz lodosla artık daha nemli ve bunaltıcı. Salı, çarşamba sıcaklık çok daha yüksek olacak ve Akdeniz 33, Güneydoğu 34 dereceye kadar çıkacak.

Doğu Anadolu'da hafta sonu güneş tüm gün etkili. Sıcaklık hergün 1-2 derece artıyor. Bugün Erzurum 22, Malatya 30 Derece.

Karadeniz'in genelinde sıcaklık yükselişe geçti. Hafta ortası 30 dereceyi gören kentler olacak. Bugün hava güneşli olsa da Bolu, Düzce arasında kısa süreli yağmur bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber