Başbakan önce genel müdürü sonra bakanı azarladı

Haber Giriş : 31 Aralık 2004 21:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün gece Safranbolu'ya gelirken karşılaştığı manzara karşısında hemen cep telefonuna sarıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün gece Safranbolu'ya gelirken, Karabük-İsmetpaşa duble yolunun durumundan dolayı, Karayolları Genel Müdürü Hicabi Ece ile Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen'i arayarak tepki gösterdiği öğrenildi.

Dün gece Karabük'ün Safranbolu İlçesi'ne karayolu ile gelen Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, Karabük-İsmetpaşa duble yolundan geçişi sırasında, yolun bozukluğundan dolayı önce Karayolları Genel Müdürü Hicabi Ece'yi ardından da Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen'i telefonla aradığı ve yolun bozukluğundan dolayı sitem ettiği ifade edildi. Erdoğan'ın, Karayolları Genel Müdürü Ece'ye ''Ben millete söz verdim. Bu yol neden böyle bir durumda? Duble yol çalışmalarını başlatalı neredeyse 1 yıl oldu ama bu yol hala bitirilmemiş'' dediği, ardından da Ulaştırma Bakanı Zeki Ergezen'i arayarak, yolun biran önce bitirilmesi için çalışma yapılmasını istediği öğrenildi.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber