Baykal, basını atlatmak için 140'la gitti, kırmızıda geçti

Kaynak : Cumhuriyet
Haber Giriş : 21 Haziran 2009 06:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

?Kurallara saygı sınırını aşmadık'

GÜRSU KUNT

ANTALYA - CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Antalya'da önceki gece geç saatlerde kızının evine giderken, basın mensuplarını atlatmak için kırmızı ışıkta da geçti, hız sınırını da arttırdı.

Baykal, önceki akşam beraberindeki parti yöneticileri, milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla birlikte Manavgat'ta belediye tarafından düzenlenen programa katıldı ve ?Bugün ana muhalefet yarın iktidar? mesajını verdi. Baykal, ardından parti otobüsüyle kent merkezine hareket etti. Beraberindekilerle birlikte havalimanına giden Baykal, burada park halinde bekleyen Mini Cooper aracına tek başına binerek, havalimanından ayrıldı. Baykal, peşindeki basın mensuplarını atlatabilmek için 3 kez kırmızı ışıkta geçti, hızını da 140 kilometreye kadar çıkardı.

CHP lideri Baykal, dün de kızının aracıyla bir süre kentte gezdi. Konyaaltı Caddesi'ndeki evinden tek başına çıkan Baykal, Sobacılar Çarşısı'ndaki ?Piyazcı Mustafa?ya gitti ve piyaz yedi.

Gazetecilerin hız yaptığını anımsatmaları üzerine Baykal, ?F1 pilotlarının yarıştığı pistte hız yapıyoruz. Hızın yapılacağı yer orası. Orada hız yaptık, burada da kuralları yerine getirdik. Arkadaki arkadaşlardan kopmaya yönelik, trafik kurallarına saygı anlayışı içerisinde biraz faaliyet gösterdik'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber