MEB, ek dersleri faiziyle geri istiyor

Bugün, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün basiretsiz kararlardan birisi ile daha karşı karşıyayız. MEB Mayıs ayı içinde yayımladığı genelgeyle, lise son sınıf öğrenci velisinin başvuru üzerine "beyan edilecek sürenin" de özürlü devamsızlıktan sayılmasına karar vermiştir. 17 Mayıs 2009 tarihinde yayımladığımız haberde ise öğretmenlere, kendi inisiyatifi dışında oluşan bu durum karşısında ek ders ücreti ödenmesi gerektiğini belirtmiştik. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Haziran 2009 12:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ancak, bugün MEB'in İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne verdiği bir cevap tarafımıza ulaşmıştır. Yorum farklılığından dolayı, MEB verilen ek ders ücretlerinin iade edilmesine karar vermiş ve olumsuz bir tutum takınmıştır.

17 Mayıs 2009 tarihinde yayımladığımız haberde, MEB'e özellikle açıklama yapması gerektiğini belirtmiş olmamıza rağmen, MEB sessiz kalmış ve sadece sorular üzerine cevap vermiştir. MEB'in aşağıda yer alan cevabı, siyaseten hem Bakanlığı yıpratacak hem de yeni bir dava ve bürokrasi ile karşı karşıya kalınacaktır.

İŞTE MEB'İN CEVABI

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber