Emekli öğretmen, genç öğretmeni öldürdü intihar etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2009 20:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'de sokak ortasında saçından sürükleyerek evine götürdüğü öğretmen arkadaşını kafasına ateş ederek öldüren şahıs ardından intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez ilçe Akdeniz'de bulunan Mahmudiye Mahallesi 4816 Sokak'ta meydana geldi. Emekli beden eğitimi öğretmeni Kamil Kaçamaklı, sokak ortasında bilinmeyen bir nedenden dolayı öğretmen arkadaşı Dida Hayta (26) ile tartışmaya başladı.

Bir süre sonra belindeki silahı çıkartıp Hayta'ya gösteren Kaçamaklı, daha sonra arkadaşının saçıp tutup sürükleyerek evine götürdü. Bir süre sonra silahıyla Hayta'nın kafasına 2 el ateş ederek öldüren Kaçamaklı, daha sonra silahını kendi başına dayayıp intihar etti.

Olaydan kısa bir süre sonra bölgeye gelerek eve giren polisler, Hayta ve Kaçamaklı'nın cansız bedeniyle karşılaştı. Kızının öldüğü haberini alan anne Nimet Hayta ve baba Hasan Hayta olay yerine gelerek gözyaşlarına boğuldu. Polis, ölen Dida Hayta'nın anne ve babasının ifadesine başvururken, olayla ilgili soruşturmanın da sürdürüldüğü öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber