103 kişilik kadroya 7 bin üniversiteli başvurdu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 20 Ağustos 2009 16:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BURSA Büyükşehir Belediyesi'ne alınacak 103 kişilik tam zamanlı sözleşmeli personel kadrosu için üniversite mezunu 7 bin kişi başvurdu.

Büyükşehir Belediyesi internet sitesinde 6 Ağustos'ta duyurulan tam zamanlı sözleşmeli kadroya, üniversitelerin Jeodezi ve Fotogrametri, İnşaat, Makine, Elektrik- Elektronik, Endüstri, Bilgisayar, İşletme, Kimya, Ziraat Mühendisliği bölümlerinden 30 mühendis, Peyzaj, Mimarlık ve Yüksek Mimarlık bölümlerinden 12 mimar, Şehir ve Bölge Planlama bölümünden 6 şehir plancısı alınacak.

Duyuruda, meslek yüksek okullarının Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Harita ve Kadastro, Makine ve Motor, İnşaat, Çevre Sağlığı, Bahçe Ziraatı, Kimya, Elektrik bölümlerinden 46 teknikerin yanı sıra 1'er veteriner, psikolog, biyolog, sanat tarihçisi, radyoloji uzmanı ile 2'şer doktor ve sosyal çalışmacı alınacağı belirtildi.

Başvuruların bugün saat 17.00'de sona ereceğini belirten Belediye yetkilileri, sınav tarihinin 28 Ağustos'ta ?www.bursa.bel.tr' internet adresinden duyurulacağını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber