Gökçek'i kızdıran ilan!

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 21 Eylül 2009 08:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sürpriz su zammı ile şok olan Başkentliler, tepkilerini ilanlara yansıttı Ancak panolara asılan 'protesto' afişleri, apar topar kaldırıldı...

Ankara'da suya yapılan zam, ilginç bir protestoya sahne oldu. Başkentliler, sürpriz zamma tepkilerini ilanlarla dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi'nin halkı bilgilendirmek için kullandığı standart ilanlarla aynı boyutta ve aynı yazı karakteri kullanılarak hazırlanan afişler, ilan panolarına yapıştırıldı. Sabah, reklam panolarında Belediye Başkanı Melih Gökçek imzalı ilanları gören vatandaşlar ise yazılanları okuyunca şaşkınlık yaşadı.

'SİZ DE BELEDİYEYİ DÜŞÜNÜN'

Zammın kinayeli bir dille eleştirildiği ilanda, Gökçek'in ağzından şu ifadelere yer verildi: Sayın Ankaralı'lar: Suya %100'e zam yaptık. Allahın suyuna bu kadar zam olur mu diyeceksiniz? Mecbur kaldık. Çünkü belediyenin paralarını çarçur ettik. Alt geçit-üst geçit, konser, çeşme yapalım derken belediyenin parası bitti. Bunları yaparken sizi düşündük. Siz de belediyeyi düşünün. Bu zamma ses çıkarmayın. Hayırlı olsun." Söz konusu ilanlar, belediye ekipleri tarafından toplatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber