Emekli başkomiseri vurup 1 milyon lira ile kayıplara karıştılar

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2009 19:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şişli'de kurye korumalığı yapan emekli başkomiseri vuran gaspçılar 1 milyon lira kayıplara karıştı. Olay sonrası hastaneye kaldırılan emekli başkomiser müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; özel bir şirkette kurye korumalığı yapan emekli başkomiser Dursun Körkoca, Şişli Rumeli Caddesi üzerindeki bir bankadan yanında bulunan kurye ile birlikte 1 milyon lira çekti. Mecidiyeköy'de bulunan şirket merkezine yanlarındaki parayla birlikte hareket eden Körkoca ve kuryenin bulunduğu araca Şişli Kazım Orbay Caddesi'nde Honda marka bir araç çarptı. Kaza sonrası Körkoca'nın içinde bulunduğu aracın şoförü ile Honda marka aracın sahibi arasında kavga çıktı. Bu sırada Körkoca'nın aracına yaklaşan iki motorsikletli şahıs içerisinde 1 milyon TL bulunan çantayı Körkoca'dan almaya çalıştı. Çıkan kavgada motosikletli şahıslardan birisi Körkoca'yı karnından vurdu. Motosikletli şahıslar, içerisinde 1 milyon TL bulunan çantayı alarak kayıplara karıştı. Olay anında kazaya karışan Honda marka araç ve şoförü de bir anda ortalıktan kayboldu.

Olay sonrası polis çevrede hasarlı ve siyah Honda marka araçlar üzerinde çalışma başlattı. Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılan emekli Körkoca ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber