Adliye binası önünde taşlı sopalı kavga

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Eylül 2009 16:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van'da aralarında husumet bulunan iki aile arasında adliye binası önünde çıkan kavgada 20 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, polis 28 kişiyi gözaltına alındı.

- Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Adıgüzel köyünde Cancan ile Kolcu aileleri arasında 3 yıl önce su şebekesi yüzünden çıkan silahlı kavgada, 18 yaşındaki Erkan Kolcu köy meydanında açılan ateş sonucu hayatını kaybetmişti. Olayın bugün Van Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşması sonrası, önceden hazırlıklı oldukları belirtilen Cancan ile Kolcu ailelerinin fertleri adliye çıkışında taş ve sopalarla birbirlerine saldırdı. Yaşanan taşlı sopalı kavgada sandalyeler de havada uçuştu. Olay yerine gelen güvenlik güçleri kavga edenleri ayırmak için havaya ateş açmak zorunda kaldı.

Olay sonrasında kavgaya karıştığı belirtilen bir şahsın üzerinde yapılan aramada ise bir tabanca ele geçirildi.

Polisin güçlükle ayırdığı kavga sonucunda 20 kişi taş ve sopa darbeleri ile çeşitli yerlerinden yaralanırken, 28 kişi gözaltına alındı. Olay sonrası yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılırken, Çevik Kuvvet Şubesi ekipleri de hastanelerin önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber