İşçiler, belediyenin otobüsünü haczetti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2009 14:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muğla'nın Fethiye ilçesi Çiftlik Beldesi'nde iki işçinin 17 bin TL alacaklarına karşılık açtıkları dava sonrasında belediyeye ait otobüs haczedildi. Yolcu taşıdığı sırada ikinci kez haczedilen otobüs, otoparka çekildikten sonra yediemin olarak belediyeye geri teslim edildi.

Fethiye'ye bağlı AK Partili Çiftlik Belde Belediyesi, eski işçilerine ödemediği borcu yüzünden haciz şoku ile karşı karşıya. Belediyede bir dönem çalışan B.Ç. ve M.Ç. alacakları olan 17 bin TL için belediye hakkında icra işlemi başlattılar.

İki eski çalışanın avukatlarının işleme koyduğu icra dosyası neticesinde, belediyeye ait halk otobüsü icra memurları tarafından, içinde yolcu taşıdığı bir sırada durduruldu. Köprübaşı mevkiinde yolcular indirildikten sonra gerçekleştirilen haciz işleminin ardından halk otobüsü Fethiye'de bulunan bir otoparka çekildi. Daha sonra devreye giren belediye avukatları, gerekli taahhütleri vererek otobüsü yediemin olarak teslim aldı.

Yaşanan olayın bir benzerinin yaklaşık 15 gün önce tekrarlandığı öğrenildi. Çiftlik beldesinde yol yapım çalışmasını yapan bir firmanın alacağına karşılık yine halk otobüsüne haciz uygulattığı ve yine otobüsün yediemin olarak belediye yetkililerine teslime edildiği öğrenildi. Belediye yetkilileri, olayla ilgili açıklama yapmazken, haczedilen otobüsün beldedeki yolcu taşıyan tek otobüs olduğu bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber