Kadın öğretim görevlisine kapkaç

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2009 17:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, motosikletli 2 kişi, evine gitmekte olan öğretim görevlisinin omzundaki, içinde sadece ders notu bulunan dizüstü bilgisayar çantasını kapkaç yöntemiyle aldı.

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) İskenderun Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Hülya Keskin (33), AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sakarya Mahallesi 288/5 Sokak'taki evine giderken yanına yaklaşan motosikletteki kişinin aniden omzundaki çantayı çektiğini, direnmesine rağmen alıp hızla uzaklaştığını söyledi.

Polis karakoluna giderek şikayetçi olduğunu belirten Keskin, şunları kaydetti:

''Her şey bir anda oldu. Ne olduğunu anlamadım. Çantayı vermemek için direndim ama başarılı olamadım. Biri motosikleti sürüyor, diğeri de çantaya asılıyordu. Sonunda alıp kaçtılar. Çantada bilgisayar yoktu. Sadece ders notlarım, teknik resim çizim araçlarım bulunuyordu. İçinde bilgisayar olmadığını, ders notlarım olduğunu bağırarak söyledim. Bırakmalarını istedim, ama beni dinlemediler.''

''Yılların emeği'' olarak nitelendirdiği ders notlarının kendisi için önemli olduğunu belirten Keskin, kapkaççılardan notlarına zarar vermemelerini ve kendisine iletmelerini veya içinde not bulunan çanta bulanların polise teslim etmesini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber