Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne 2. kez soruyoruz

25 Eylül 2009 tarihinde yayımladığımız haberde, çok sayıda adayın merak ettiği bir soruyu Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne sormuştuk. Soru, vatandaş odaklı kamu yönetiminin temel esaslarından biri olan vatandaşın bilgilendirilmesine yönelikti ve özetle, 2009 yılının hangi ayında sağlık personeli alımı yapılacağı sorulmaktaydı. Ancak aradan geçen 10 günlük sürede Sayın Genel Müdürlük sessiz kalmıştır. Bu nedenle soruyu bir kez daha sormak zorunluluğu oluşmuştur: 2009 yılında sağlık personeli alımı olacak mı? Bu konudaki planlama nedir?

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Ekim 2009 00:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

25 Eylül 2009 tarihinde yayımladığımız habere, memurlar.net yorum bölümü mail onaylı bir üyelik sistemi olmasına rağmen, 16 sayfa yorum gelmiştir. Bu da, 160 adayın yorumda bulunduğunu göstermektedir.

Herkesin internet kullanmadığı ve üye olmayanların yorumda buluanmadığı göz önüne alınarak, 160 adayın talebinizi bir genel anket olarak değerlendirmek mümkündür.

Bu adaylar sadece ve sadece hayatlarını planlayabilmek adına sağlık personeli alımının ne zaman olacağını öğrenmek istemekte ve yıl boyunca her gün internete veya medyaya bağlı olmaktan kurtulmak istemektedir. Askere gidecekler, evlenmeyi planlayacaklar gibi hususları düşündüğümüzde bu soruya yanıt bulmanın ne derece önemli olduğu ortaya çıkacaktır.

Zaten bu önemden dolayı, Adalet Bakanlığı yılın hangi döneminde ne kadar personel alacağını duyurmuştur. Yine sadece bu nedenden dolayı Devlet Personel Başkanılığı KPSS tercih takvimi açıklamıştır.

Bu çerçevede, Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne ikinci kez soruyoruz.

1- Sadece kurumunuz tarafından belirenebilecek olan 4/B'li sağlık personeli alımı hangi ayda yapılacaktır?

2- Bu konuya ilişkin planlamanız nedir?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber