Hastanede korkunç ölüm iddiası!

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2009 21:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören lösemi hastası genç kadının ölümünün ardından, "yakınları tarafından solunum cihazının fişinin çekildiği" iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, bir hafta önce hastanede tedavi altına alınan lösemi hastası 22 yaşındaki Meryem Topçu, dün akşam kalp krizi geçirdi. Yoğun bak ıma alınarak müdahale edilen evli ve bir çocuk annesi Topçu, bu akşam hayatını kaybetti.

Genç kadının, "durumunun kötü olduğunu düşünerek, evlerine götürmek isteyen yakınları tarafından solunum cihazının fişinin çekilmesi sonucu yaşam ını yitirdiği" iddiası üzerine, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay yerinde inceleme yapan cumhuriyet savcısı, aile yakınlarından 9 kişinin ifadesine başvurdu.

Öte yandan, İstanbul Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bugün saat 16.00 sıralarında bir hastanın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olaya savcılık tarafından el konulduğ u belirtildi.

İstanbul Sağlık Müdürlüğü'nün olayla ilgili ivedilikle idari soruşturma başlattığı vurgulanan açıklamada, gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağı kaydedildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber