İzmir'de 40 bin öğretmene, şal ve atkı hediye edildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2009 10:51, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

İzmir Büyükşehir belediyesi, kentteki 40 bin öğretmene, Öğretmenler Günü nedeniyle hazırlanan özel şal ve atkıları hediye etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, özel ekipler tarafından öğretmenlere ulaştırılan şal ve atkılar, hediye paketleri içinde sahiplerine teslim edildi. Hediye paketlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kutlama mesajı da yer aldı.

Kutlama mesajında, şu ifadelere yer verildiği bildirdi:

"Bilgiye sahip olan, onu geliştiren ve en iyi şekilde kullanmasını bilen devletler, yaşadığımız çağa damgalarını vuracaktır. Bu noktada en büyük görev siz öğretmenlere düşüyor. Çünkü ülkemizin aydınlık yarınları, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştirmek gibi çok zor, ama bir o kadar da onurlu bir mesleğiniz var. Sizler, en şerefli mesleğin mensupları olarak insanı eğitiyor, yoğuruyor, ona yön veriyor ve tıpkı bir maden cevheri gibi işliyorsunuz. Olumsuz çalışma koşulları ve ekonomik zorluklara rağmen, büyük özverilerle görev yaptığınızı da çok iyi biliyoruz. Size ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizlerle gurur duyuyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber