Öğrenci servisi minibüsle çarpıştı: 1 öğrenci öldü

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 04 Aralık 2009 18:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sultanbeyli'de öğrenci servisi ile minibüs kafa kafaya çarpıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 1 öğrenci hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi'nde Reyhanoğlu Cadde ile Basra Caddesi'ni birleştiren kontrolsüz kavşakta meydana geldi.

İddiaya göre Mehmet Baycan'ın kullandığı içinde özel bir koleje ait 10'a yakın öğrencinin bulunduğu 34 NN 987 plakalı servis minibüsü Aki Aktaş'ın kullandığı 34 JT 433 plakalı minibüs knotrolsüz kavşağa aynı anda girince kafa kafaya çarpıştı. Kazanın etkisi ile iki araç yol kenadında bulunan mermer atölyesine savrulurken serviste bulunan Ali Andağ (13) adlı camdan yol kenarına savruldu. Araçtan savrulan talihsiz öğrencinin üzerine yol kenarındaki mermer parçalar düşünce öğrenci ağır yaralandı.

Kaza üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı öğrenciye ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaparken kazada yaralanan bir başka öğrenci ve araç sürücüleri de ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Kazayı haber alan bazı öğrenci velileri telaş içinde kaza yerine gelerek çocuklarını aradı. Kazadan yara almadan kurtulan diğer öğrenciler bir başka minibüs ile evlerine gönderildi.

Kazada ağır yaralı olarak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ali Andağ (13) tüm müdahalalelere rağmen kurtarılamadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber