Eğitim-Bir-Sen üyelerini KPDS ve ÜDS'ye hazırlıyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Aralık 2009 17:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Maltepe Üniversitesi ile Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Eğitim Bir Sen üyelerine yönelik 3 dönem İndirimli Yüksek Lisans Anlaşması yapan İstanbul 4 No'lu Şube çoğunluğu tez aşamasında olan üyelerini KPDS ve ÜDS' ye hazırlıyor.

İstanbul 4 No'lu Şube Mehmet Akif İnan Salonunda açılan KPDS ve ÜDS kursları Cumartesi / Pazar olmak üzere 3 ayrı gurup olarak başladı. 3 aylık süre içerisinde İngilizceden barajı geçecek şekilde yoğunlaştırılmış kursu başlatan Eğitim Bir Sen İstanbul 4 No'lu Şubenin dokümanları tamamen özgün ve çok pratik etiketi ile ?KPDS-ÜDS Hazırlık Kursları Ders Notları? şeklinde kursiyerlere takdim edildi.

Cumartesi 09.00?13.00, Pazar 09.00?13.00 / 13.30?17.30 şeklinde 3 ayrı gurup şeklinde verilen kurslar hakkında bilgi veren İstanbul 4 No'lu Şube Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Tuncay Oruç; ?sendika olarak kolay olanı değil, doğru olanı yapıyoruz. Sendikaların görevi sadece tepki üretmek olmamalıdır. İnsan kaynakları açısından en zengin potansiyeli elinde bulunduran sendikalar bunu üyelerinin akademik kariyeri için avantaja dönüştürmelidir. Biz bunu yapıyoruz. Eğitim Yöneticiliği Hazırlık Kurslarımızla alanımızda hizmetlerimizin kalitesi tescillenmiştir. Şeflik Sınavına girecekler için ürettiğimiz dokümanlar, sınava giren adaylar tarafından takdirle karşılanmıştır. KPDS ve ÜDS sınavlarına yönelik İngilizce için başlattığımız hazırlık kursu en az diğer çalışmalarımız kadar iddialı çalışmadır. Üyelerimiz kursu düzenli takip ettiğinde sonuç mutlaka üyelerimizi tatmin edecektir, çünkü iddialıyız? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber