Kahramanmaraş'ın iki beldesinde seçim yapılacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2010 10:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

YSK, Kahramanmaraş'ın Merkez İlçesine bağlı Kavlaklı ile Karacasu beldelerinde belediye başkanlığı ve belediye meclisi üyeliği seçimlerinin 7 Mart Pazar günü yapılmasını kararlaştırdı.

Yüksek Seçim Kurulu, Kahramanmaraş'ın Merkez İlçesine bağlı Kavlaklı ile Karacasu beldelerinde belediye başkanlığı ve belediye meclisi üyeliği seçimlerinin 7 Mart Pazar günü yapılmasını kararlaştırdı.

Yüksek Seçim Kurulu'nun Resmi Gazete'de yayımlanan kararına göre, Kahramanmaraş'ın her iki beldesinde 7 Mart 2010 tarihinde yapılacak belediye başkanlığı ile belediye meclis üyelikleri seçimlerine 18 siyasi parti katılacak. Seçime katılacak partiler şunlar:

?Adalet ve Kalkınma Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Barış ve Demokrasi Partisi, Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti, Demokratik Sol Parti, Emek Partisi, Genç Parti, Hak ve Özgürlükler Partisi, İşçi Partisi, Liberal Demokrat Parti, Millet Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Özgürlük ve Dayanışma Partisi, Saadet Partisi, Sosyaldemokrat Halk Partisi ve Türkiye Komünist Partisi?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber