Liseliler birbirlerine taşlarla saldırdı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mart 2010 12:03, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Hakkari'de İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler Arası Genç Kız ve Erkekler Basketbol İl Birinciliği Turnuvası maçı sonrası olaylar çıktı. Öğrenciler birbirlerine yumrukla, daha sonra taşlarla saldırdılar.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda Hakkari Lisesi ile Gazi Lisesi arasında oynanan maçta gergin anlar yaşadı. Maç sonunda Hakkari Lisesi tariki, Gazi Lisesi takımını 68-38 yendi. Maçın bitiminden sonra spor salonunun kapısında toplanan her iki okulun öğrencileri bir süre tartıştı, daha sonra birlerine yumruklarla saldırmaya başladılar.

Öğrencilerin birlerini taş yağmuruna tutması sonucu yaralanan ve ismi öğrenilemeyen bir öğrenci ise arkadaşları tarafından omuzlanarak apar topar Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne yetiştirildi. Olay sonrasında stadyumun kapısı ve Hakkari Lisesi önüne çok sayıda zırhlı araç ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Kavga sırasında bazı iş yerlerinin camlarının kırıldığı belirtildi.

Bu arada BDP Gençlik Kolları üyeleri okulun önüne giderek olayı sakinleştirmeye çalıştı. Zırhlı araçları taşlamak isteyen guruba ise partililer müsaade etmeyerek çıkabilecek olası olayların önüne çıktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber