Havalar nasıl olacak? / HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 23 Mart 2010 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Bütün bölgelerimiz az bulutlu ve açık, kuzeydoğu kesimler ile zamanla kuzey bölgeler parçalı çok bulutlu, gece saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevreleri hafif sağanak yağışlı geçecek.

HAVA SICAKLIĞI :Marmara'nın kuzeyi ile Karadeniz kıyılarında 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde 2 ila 4 derece artacak.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra Marmara'da kuvvetli olarak esecek.

UYARILAR

ÇIĞ UYARISI: Doğu karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunun yüksek ve eğimli yerlerinde çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, Trakya kesimi çok bulutlu gece saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevreleri hafif sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimleri parçalı çok bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksek ve eğimli yerlerinde çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu, kuzey kesimleri parçalı zamanla çok bulutlu geçecek. Kuzey ve doğu kesimlerinin yüksek ve eğimli yerlerinde çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

22 Şub, Pazartesi

23 Şub, Salı

24 Şub, Çarşamba

25 Şub, Perşembe

26 Şub, Cuma

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber