Öğrencilerin şakası hastanede bitti

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Mart 2010 16:06, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

İsmet KÖZELO/KAYSERİ, (DHA)

KAYSERİ'de ilköğretim öğrencisi 14 yaşındaki Hacı Mehmet Şenyarar'ı ?şaka olsun' diye havaya atan arkadaşları, sonra tutamadı. Başının üstüne düşen Hacı Mehmet Şenyarar, hastaneye kaldırıldı.

Olay, bu sabah merkez Kocasinan İlçesi Şükrü Malaz İlköğretim Okulu'nun bahçesinde meydana geldi. 8'inci sınıf öğrencisi Hacı Mehmet Şenyarar, teneffüste arkadaşlarıyla şakalaşmaya başladı. Bu sırada 5 arkadaşı, Şenyarar'ı havaya atıp tutmaya başladı. Birkaç sefer sonra arkadaşları, son düşüşünde Şenyarar'ı tutamadı ve talihsiz öğrenci başının üzerine beton zemine düştü.

Çağrılan ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Şenyarar, tedavi altına alındı. Düşmenin etkisiyle kulağından kan gelen Hacı Mehmet Şenyarar daha sonra Beyin Cerrahi Servisi'ne yatırıldı. Okul idaresi tarafından bilgilendirilen baba Zeki ile anne Gülay Şenyarar endişeyle hastaneye koştu. Şenyarar'ın sınıf arkadaşları ve öğretmenleri de hastaneye akın etti.

Anne Gülay Şenyarar, davacı ve şikayetçi olmadığını söyledi. Bu sırada Kocasinan Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gelen görevliler aileye geçmiş olsun dileğinde bulundu. Kontrol altında tutulmaya devam edilen öğrencinin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber