26 Mart 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mart 2010 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve beraberindeki 94'üncü dönem kaymakamlarını Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. Namibya'nın Ankara Büyükelçisi Neville Melvin Gertze ile Senegal Büyükelçisi Issakha Mbacke, Cumhurbaşkanı Gül'e güven mektuplarını sunacak. (11.30/14.30/16.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ermeni Cemaati Başkanı Bedros Şirinoğlu ve Ermeni Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Herman Balyon ile Süryani Ortodoks Ruhani Lideri Metropolit Yusuf Çetin ve Süryani Ortodoks Cemaati Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Altınışık'ı, Ahmet Özal ile sanatçı Lale Mansur'u Resmi Konut'ta ayrı ayrı kabul edecek. (13.30/15.00/13.30/16.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Arap Ligi Zirvesi'ne katılmak üzere Libya'ya gidecek. (21.30)

Adalet Bakanı Sadullah Ergün, AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ ile Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya anayasa değişiklik taslağıyla ilgili olarak Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar'ı ziyaret edecek. (14.00)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, parti genel merkezinde basın toplantısı yapacak. (11.00)

Genelkurmay Başkanlığı, Kara Havacılık Komutanlığı'na basın turu gerçekleştirecek. (09.30)

Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF), UKOME (ulaşım koordinasyon merkezi) üyeleri hakkında Ankara Adliyesinde suç duyurusunda bulunacak, tazminat davası açacak ve konuyla ilgili basın açıklaması yapacak. ( 11.00)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, bakanlığı ile Garanti Bankası Emeklilik ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi'nin düzenlediği "Kalem Tutan Eller Kampanyası" ile ilgili basın toplantısı yapacak. (10.00)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sancaktepe Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Bilgi Merkezi'nin açılışına katılacak. Topbaş, İstanbul'da Anadolu yakasında yapımı tamamlanan 10 okulun spor salonunun açılışını yapacak. (13.30/14.00)

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan ve Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf Denizli ihracat değerlendirme toplantısına katılacak. (10.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Antalya'da gerçekleştirilecek 'Sinerjitürk Haberleşme ve Bilişim 2010' toplantısına katılacak. Yıldırım akşam da Erzincanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin gecesine iştirak edecek. (09.00/19.30)

Devlet Bakanı Faruk Çelik Isparta'da çeşitli ziyaretlerde bulunacak (14.00)

AK Parti Sivas il yöneticileri, BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümü nedeniyle BBP Sivas İl Başkanlığı ve Sivas Belediyesi'ni ziyaret edecek.

Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı Muhsin Yazacıoğlu, ölümünün 1. yıldönümünde Eskişehir'de çeşitli etkinliklerle anılacak. Genel başkan Yardımcısı Mustafa Destici'nin de katılımıyla fotoğraf sergisi açılacak ve mevlit okutulacak.

Barış ve Demokrasi Partisi tarafından Yerel Yönetimler İl Konferansı düzenlenecek. Konferansa Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir de katılacak. (10.00)

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu, TEKEL işçilerinin üniversitede işe başlaması ve genel konularla ilgili basın toplantısı yapılacak. (14.00)

AVRASYA FEED

Moskova'dan ucuz doğal gaz almak için girişimde bulunan Rusya yanlısı Ukrayna'nın yeni yönetimi, hayal kırıklığına uğradı.

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve asbaşkanları, spor kamuoyunu yakından ilgilendiren konulara ilişkin bir basın toplantısı düzenleyecek. (14.00)

Turkcell Süper Lig'in 27. haftası İstanbul Büyükşehir Belediyesi - Bursaspor maçıyla başlıyor. (20.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber