Havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Nisan 2010 09:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; sabah Edirne ve Çanakkale, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Ankara, Eskişehir, Kırıkkale, Çankırı, Isparta, Burdur, Afyon, Bilecik, Bolu, Karabük ve Kastamonu, gece saatlerinde Yozgat, Kayseri, Sivas, Çorum, Amasya, Gümüşhane, Bayburt ve Erzincan çevrelerinde kısa süreli ve yerel olmak sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde 3 ila 5 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı, Marmara ile Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Batısı ile zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Edirne ve Çanakkale, öğleden sonra Bilecik çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Kuzey Ege Kıyıları ile zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Afyon çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Isparta ve Burdur çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Ankara, Eskişehir, Kırıkkale ve Çankırı, gece saatlerinde Yozgat, Kayseri ve Sivas çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Bolu, Karabük ve Kastamonu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Çorum, Amasya, Gümüşhane ve Bayburt çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, gece saatlerinde Erzincan çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmurlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...









Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber