Muğla'da posta aracı devrildi: 2 yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Nisan 2010 13:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'den Muğla'nın Fethiye ilçesine gitmekte olan posta nakil aracı, Ula ilçesine bağlı Çiçekli Yol güzergâhında virajı alamayarak devrildi. Kaza sonucu, araçta bulunan iki kişi yaralandı.

Murat Çalışkan (39) idaresindeki 35 AH 3066 plakalı kamyonet, Ula Çiçekli Yol mevkisinde şarampole yuvarlandı. Kamyonetin devrildiği alanda ağaçların bulunması sebebiyle şoför Çalışkan ve yolcu olarak bulunan Kenan Işık (36) araçta mahsur kaldı. Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesinin ardından olay yerine cankurtaran, jandarma ve Muğla Belediyesi AKS ekibi yönlendirildi. Jandarmalar bölgede güvenlik önlemi alırken AKS ekibi, mahsur kalanları kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 10 dakika süren çalışmanın ardından Çalışkan ve Işık kurtarılarak, Muğla Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Murat Çalışkan'ın belinin kırıldığı, Kenan Işık'ın ise hafif yaralandığı öğrenildi.

Ula PTT Müdür Vekili Metin Akçora, kaza konusunda henüz net bir bilgi olmadığını belirterek, "Bu kazadan dolayı postaların yerine ulaşmasında gecikme olabilir. Araç, Fethiye'ye evraklarımızı taşıyordu. Virajı alamamış, şarampole yuvarlanmış. Ağaç dalları olmasa, 3 metrelik sulama havuzuna düşebilirdi. Can kaybı olmaması bizim için sevindirici." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber