Deney sırasında yaralanan öğrencinin tedavisi yoğun bakım servisinde sürdürülüyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Nisan 2010 23:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Üsküdar'da bir kolejin laboratuvarında deney sırasında meydana gelen patlamada yaralananlardan Beyzanur A. adlı öğrencinin tedavisi yoğun bakım servisinde sürdürülüyor.

Çamlıca Ünalan Mahallesinde bulunan kolejin laboratuvarındaki patlamanın ardından Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 6 yaralıdan biri, tedavisi tamamlanarak taburcu edildi.

Patlamada yaralanan Beyzanur A'nın tedavisine yoğun bakım servisinde devam edildiği, diğer yaralılara da gerekli tedavinin uygulandığı öğrenildi.

Bu arada, olayı duyarak hastaneye gelen yaralı yakınları, görüntü almaya çalışan DHA Muhabiri Ramazan Almaçayır ile Habertürk Gazetesi Muhabiri Turhan Arslanoğlu'na saldırdı.

İki gazetecinin cep telefonu ve fotoğraf makinelerini kıran bu kişiler, araya giren güvenlik görevlilerince sakinleştirildi.

Darp raporu alan Almaçayır ve Arslanoğlu'nun, yaralı yakınlarından şikayetçi olacakları öğrenildi.

Patlamada öğretmen Dilek A. ile Mihriban E, Muhammet Hasan T, Beyzanur A, Yusuf Mert K. ve Mina K. adlı öğrenciler yaralanmıştı.


ÜSKÜDAR'da bir özel lisede, kimya laboratuvarında, meydana gelen patlamada, bir öğretmen ile 5 öğrenci yaralandı. Yaralılar, yanık ünitesi bulunan, Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İlk bilgilere göre, iki öğrenci yoğun bakıma alınırken, öğretmen ve 3 öğrenci ayakta tedavi edildi. Patlamanın, laboratuvardaki deney sırasında meydana geldiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber