Kayseri'de 2 yönetici ve bir öğretmen açığa alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2010 11:58, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, yatılı bölge ilköğretim okulunda 2 yıl önce meydana gelen taciz ve tecavüz iddiasıyla ilgili, ''Olayla ilgili müfettişler Kayseri'ye gelip inceleme yaptılar. 2 yönetici ve bir öğretmen açığa alındı'' dedi.

Ayata, olaydan 2 aydır haberdar olduklarını ve gerekli soruşturmanın yapıldığını, olayın adli yönünün de ayrıca devam ettiğini belirterek, ''Olayla ilgili müfettişler Kayseri'ye gelip inceleme yaptılar. 2 yönetici ve bir öğretmen açığa alındı. Kayseri olarak çok geniş bir kitleye sahibiz. İçimizde yanlış yapanlar da olabiliyor. Ama bu tüm topluma mal edilmemelidir. Kayseri'nin üzerinde kara bulutlar dolanıyor'' dedi.

Bu olaydan haberdar oldukları anda gerekenin yapıldığını, ama görüntülerin basına yansımasının ''hoş olmadığını'' vurgulayan Ayata, ''Her şeyden önce görüntülerin basına yansıması hoş olmadı. Öğrenci bu olaylardan sonra bir anlamda teşhir edilmiş oldu. Öğrencimiz psikolojik tedavi görüyor. Her zaman öğrencimizini yanındayız ve destekçisiyiz.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber