Üniversitelilerin araçları kaza yaptı: 14 yaralı - Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Mayıs 2010 20:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü girişinde üniversite öğrencisi Burak Aktaş otomobiliyle üniversiteden ayrılırken aşırı sürat yapınca direksiyon hakimiyetini kaybederek üniersiteye yolcu taşıyan minibüse çarptı. Kazada 1´i ağır 14 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Sakarya Üniversitesi öğrencisi olduğu belirlenen 21 yaşındaki Burak Aktaş idaresindeki 34 CIA 29 plakalı otomobil, kampüs yolunda seyir halindeyken Işık Koleji yakınlarında karşı yönden gelen Cihan Barlin idaresindeki 54 M 095 plakalı içinde üniversite öğrencilerinin bulunduğu yolcu minibüsü ile çarpıştı. Burak Aktaş'ın aşırı sürat yüzünden direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada minibüs sürücüsüyle birlikte araçta yolcu olarak bulunan 11 üniversite öğrencisi ve otomobilde bulunan 2 üniversite öğrencisi yaralandı.

Kaza sonrası tam bir can pazarı yaşanırken, olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye kurtarma ekibi sevk edildi. Ambulanslar gelinceye kadar yaralı öğrencilere ilk müdahaleyi arkadaşları ve öğretmenleri yaptı. Kaza sonrasında otomobilin içinde sıkışan sürücü Burak Aktaş itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile sıkıştığı yerden kurtarıldı. Kazada yaralanan minibüs sürücüsü Cihan Barlin, otomobil sürücüsü Burak Aktaş, öğrenciler Işıl Polat, Gökçe Sönmez, Rabiha Şen, Elif Demirbaş, Emir Yıldız, Başak Keskin, Hasan Saydam, Ali Yavuz, Gülşen Candan, Metin Çoruh, Esra Deniz, Mehmet Emin Raşitoğlu ve Ece Mutluer olay yerine gelen ambulanslarla kaldırıldıkları Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Adapazarı Toyotosa Travmatoloji ve İlkyardım HastanesiÆnde tedavi altına alındı. Kazayı gören öğrenciler otomobilin kayarak yolcu minibüsüne çarptığını ve kaza sonrasında tam bir can pazarı yaşandığını söyledi. El ve ayaklarında kırıklar bulunan öğrencilerin tedavileri sürerken, polis kaza ile ilgili araştırma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber