18 Mayıs 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2010 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İtalya, Arjantin ve Tayland büyükelçilerini köşkte ayrı ayrı kabul edecek. (11.30/14.00/16.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İspanya'da düzenlenen ''VI. AB Latin Amerika ve Karayipler Zirvesi''ne katılacak. Madrid Avrupa Üniversitesi, Başbakan Erdoğan'a fahri doktora unvanı verecek.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul'da basın toplantısı düzenleyecek. (10.00)

CHP il başkanları, parti merkezinde, genel başkanvekili Cevdet Selvi'nin başkanlığında toplanacak. (10.00)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, TSYD Yönetim Kurulu Başkanı Esat Yılmaer'i makamında kabul edecek. (10.30)

TBMM'de bugün Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Grup toplantısı gerçekleşecek. (12.30)

Bu yıl 8.'si düzenlenecek olan Türkçe olimpiyatları ile ilgili olarak İstanbul'da bilgilendirme toplantısı yapılacak. (10.00)

Köşk'te, Cumhurbaşkanı Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün katılımıyla ''81 İlden 81 Yıldız Eğitim Projesi''nin tanıtımı yapılacak. (10.30)

Dünyanın en büyük 250 şirketinden 140'ına hukuk danışmanlığı hizmeti veren DLA Piper, doğrudan yatırım çerçevesinde Türkiye pazarına giriyor. DLA Piper eş-CEO'su Sir Nigel Knowles, DLA Piper Avrupa Murahhas Azası Andrew Darwin ve ABD'nin Eski Ankara Büyükelçisi ve aynı zamanda DLA Piper'ın Başdanışmanı Marc Grossman düzenleyecekleri basın toplantısı ile Türkiye pazarına ilişkin planlarını paylaşacak. (10.00)

Çin otomotiv firması Haima ve DFM Türkiye Distribütörü yetkilileri, İzmir Ticaret Odası'nda basın toplantısı düzenleyecek. (09.30)

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Jak Eskinazi ve İzmir Ticaret Odası tekstil - hazır giyim sektör temsilcilerinin katılımı ile okul kıyafetlerinin serbest bırakılması konusunda basın toplantısı yapacak. (11.00)

Güney Afrika Cumhuriyeti Devlet Başkanı Yardımcısı Kgalema Motlanthe ve beraberindeki 5 bakan ile tarım, madencilik, inşaat, finans, mobilya, tekstil, enerji sektörlerinden 50 işadamının 24-26 Mayıs tarihleri arasında Türkiye'ye gelişi ile ilgili olarak bilgilendirme toplantısı yapılacak. (10.00)

19 Mayıs coşkusu Romanya'da erken başladı. Bükreş'te yaşayan gurbetçiler, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı yürüyüşle kutladı.

AVRASYA FEED

Gürcistan'da düzenlenen 'Genç Bilim Adamları Proje Olimpiyatı'na Türkiye'den katılan Pelin Pulcu, kimya dalında altın madalya kazandı.

Almatı'da düzenlenen Türk el sanatları sergisine Kazaklar yoğun ilgi gösterdi.

Özbekistan'da 3 milyon çocuk, çocuk felci hastalığına karşı aşılanıyor.

SPOR

ABD kampı için hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takım, İstanbul'da toplanacak (19.30)

Bursaspor'un şampiyonluk kutlamaları takip ediliyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber