Havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Mayıs 2010 09:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin büyük bir bölümünde aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :İç ve doğu kesimlerde 4 ila 6 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı (Lodos), zamanla ülke genelinde batı ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Doğu Karadeniz ile Kastamonu, Çorum, Amasya, Tokat, Ardahan ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, lokal su baskını, yıldırım düşmesi v.b) karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve doğusu çok bulutlu, öğle saatlerine kadar Doğu Akdeniz aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah saatlerinde Kastamonu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah saatlerinde Çorum ve Amasya çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz ile Tokat çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah saatlerinde Hakkari ile öğle saatlerinden sonra Ardahan çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...









Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber